Varazdinsko gorje (23.2.2019.)

Tragom 1. izleta VARAŽDINSKIH PLANINARA 23.02.2019. u organizaciji PD Ravna Gora, Varaždin

2019 Varazdinsko gorje

Pohod Presečno – Varaždinske toplice obuhvaća umjereno hodanje kroz Varaždinsko gorje. Radi se o tehnički ne zahtjevnoj stazi.

Plan izleta

Polazak sa željezničkog kolodvora u Sisku u 6:30 sati. Planirani dolazak u mjesto Presečno do 9 sati, gdje nas čekaju domaćini iz PD Ravna Gora, Varaždin.

Satnica domaćina

  • 9.00 sati početak pohoda. Polazak posebno obilježenim putem prema Varaždinskim toplicama sa vodičima pohoda. Na stazi će se nalaziti kontrolna točka i točke za okrjepu sudionika.
  • Oko 13.00 očekuje se dolazak sudionika u Varaždinske toplice gdje je predviđen ručak u restoranu Fortuna (hotel Minerva) u Varaždinskim toplicama. Mogućnost kupanja u unutarnjim bazenima hotela i veselo druženje uz muziku.
  • 15.00 sati podjela priznanja za sudjelovanje na pohodu
  • u 17.00 sati predviđen povratak autobusom

Ostalo

Startnina za pohod je 30.00 kuna (u cijeni startnine uključena je karta pohoda i topli obrok). Listić pohoda za ovjeru iznosi 10 kuna. (Tko sakupi 5 ovjera dobiva priznanje).
Mogućnost korištenja bazena za sudionike po povoljnoj cijeni 

Prijave do 13. veljače 2019. uz uplatu akontacije od 60 kn na redovitom sastanku društva.

Kontakt: Ljubica Matijašević, 091 5632075

2019 Varazdisko toplicko gorje

Fotografije s prošlogodišnjeg izleta možete pogledati na sljedećoj poveznici: http://www.hpd-sisak.hr/index.php/obavijesti-menu-item/513-vtoplice2


Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email