Begunjščica (SLO) 16. i 17.2.2019.

Plan puta: Polazak iz Siska u 5 sati u subotu ujutro na parkiralištu trgovačkog centra Lidl, povratak u nedjelju u večernjim satima.

Prvi dan popet ćemo se na Veliki vrh, najviši vrh Begunjščice, zatim silazak i noćenje u domu „Pri izviru Završnice“, trajanje hoda približno 7 sati.

Drugi dan slijedi povratak do parkirališta i put natrag u Sisak, trajanje hoda 2 sata. Prijevoz će biti organiziran osobnim vozilima. Dom „Pri izviru Završnice opremljen je hranom i pićem“, vreća za spavanje nije potrebna.

Težina izleta: Izlet je fizički i tehnički zahtjevan. Potrebna je dobra kondicija hodača uz poznavanje osnovnih zimskih tehnika korištenja dereza i cepina.

Oprema: Čvrste nepromočive gojzerice, zimska odjeća, zaštita od sunca i vjetra, gamaše, dereze, cepin, kaciga.

Napomena: Prijave i informacije srijedom na sastanku društva ili vodiču na mob. 099/478-6641 Matija Zaplatić.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta izlet se odgađa. 

Fotografije s prošlogodišnjeg izleta možete pogledati na sljedećoj poveznici: http://www.hpd-sisak.hr/index.php/obavijesti-menu-item/587-begunjscica-zima-2018

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image14
Obavijesti

Kružno po Hrastovici (15.03.2014.)

15.3.2014. Andrijano Kompasi vodio je 22 planinara kružno po Hrastovici. Kretalo se u 8 sati od crkve u Hrastovici preko Kula do doma gdje je bio kraći odmor. Nastavlja se prema Tješnjaku uz zaustavljanje kod Vase zbog rakijice.

CIJELI ČLANAK »