Tužna vijest

Kao što je tiho i skromno živio, tako nas je i napustio.

Darko je bio veliki prijatelj i ljubitelj planina i raskošnih cvjetnih livada, čiju je ljepotu prenosio kistom i bojama na papir i u tome neizmjerno uživao. Njegove slike su ovjekovječile tu ljepotu. Posebno je obožavao našu veličanstvenu planinu Velebit gdje je maksimalno uživao u druženju s prirodom i prijateljima. U kasno ljeto i ranu jesen planine su prekrasne. Savršen umjetnik Priroda uzima u ruku kist i oslikava ih uvijek rado viđenim bojama. U tom periodu, boravak u planini pruža poseban užitak, a Darko je to znao dobro iskoristiti.

Često je išao na dežurstva u našu planinarsku kuću na Oltarima i pružao gostoprimstvo svima koji su u nju navraćali. Za to je, nema dugo, dobio i priznanje od Društva.

Velika mu hvala za sve.

Sahrana će biti u utorak, 28. kolovoza 2018. u 13:30h na mjesnom groblju Komarevo.


HPD Sisak

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

162046671 10157645243191106 2114444004901855781 o
Obavijesti

Na Hrastovici

Dvaput u životu doživjela sam akutni napadaj psovanja. Onako, kao da mi je zloduh zaposjeo um i tijelo. Iz nekog kutka svijesti nemoćno sam svjedočila kako mi iz usta izljeću psovke za koje bih se mogla zakleti da prethodno nisam niti znala da postoje.

CIJELI ČLANAK »
image11
Obavijesti

Krstarenje 2016.

 Od 27. kolovoza do 3. rujna 2015. uživali smo na 11. krstarenju u organizaciji HPD Sisak. Plovili smo od Zadra do Baške obilazeći zadarski arhipelag po izuzetno lijepom i toplom vremenu.

CIJELI ČLANAK »
IMG 0062
Obavijesti

Crikveničko vinodolskim stazama

Snijeg nas je zarobio. Gojzerice već žude za običnim kamenjarom, a srce i duša vapi za suncem. Idemo na more. Staze crikveničko-vinodolskog kraja već samim nazivima predstavljaju izazov: Staza valova, Staza krša i kuša, Staza litica, Zelena staza, Nebeska staza, Staza Rimljana, Staza degenije.

CIJELI ČLANAK »