Uskrs na Oltarima

Nas 11 okupilo se na Oltarima, s planovima za veselo druženje, planinarenje, uživanje u prvom cvijeću nakon duge zime, koja nas je sve umorila. Dvoje hrabrih – Nataša i Tomislav poklonili su se Zavižanu, na kojem je preko 3 metra snijega. Ostali dio ekipe „punio je baterije“ samo kratkim šetnjama u okolici planinarske kuće, nakon kojih smo se pokisli vračali u toplinu našeg doma. Od planova realizirano je veselo druženje s pjesmom uz harmoniku naših novih prijatelja – planinara HPD Plavnik Umag, podružnice Poreč.

Ono čega nije manjkalo, bila su vesela i nasmijana lica nas planinara.

Na Uskrsno jutro stol nam se šarenio kao proljeće. Planinarska obitelj okupila se oko stola na svečanom doručku. Najmlađi, Indi i Fran veselili su se košarici punoj rascvjetalih grančica drijenka, čokoladnim zečićima i pisanicama, najljepšem ukrasu našeg blagdanskog stola.

Bez obzira što je vani vrijeme bilo kišno i sivo, u duši smo se osjećali „cvjetno“.

Branka Dimov

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

ISTRA 10
Obavijesti

Istra (6.06.2015)

Pitomi brežuljci prekriveni šumom i vinogradima, zelene doline ispresijecane potocima, slikoviti srednjovjekovni gradići smješteni na vrhu brežuljka opasani moćnim gradskim zidinama, simpatična sela sa kamenim kućama,

CIJELI ČLANAK »
image00052
Obavijesti

Kalnik (07.01.2018.)

Nekoliko članova visokogorske sekcije je iskoristilo prelijepo vrijeme  za savladvanje alpinističkih tehnika koje će im biti potrebne u budućim pohodima.

CIJELI ČLANAK »