Uskrs na Oltarima

Nas 11 okupilo se na Oltarima, s planovima za veselo druženje, planinarenje, uživanje u prvom cvijeću nakon duge zime, koja nas je sve umorila. Dvoje hrabrih – Nataša i Tomislav poklonili su se Zavižanu, na kojem je preko 3 metra snijega. Ostali dio ekipe „punio je baterije“ samo kratkim šetnjama u okolici planinarske kuće, nakon kojih smo se pokisli vračali u toplinu našeg doma. Od planova realizirano je veselo druženje s pjesmom uz harmoniku naših novih prijatelja – planinara HPD Plavnik Umag, podružnice Poreč.

Ono čega nije manjkalo, bila su vesela i nasmijana lica nas planinara.

Na Uskrsno jutro stol nam se šarenio kao proljeće. Planinarska obitelj okupila se oko stola na svečanom doručku. Najmlađi, Indi i Fran veselili su se košarici punoj rascvjetalih grančica drijenka, čokoladnim zečićima i pisanicama, najljepšem ukrasu našeg blagdanskog stola.

Bez obzira što je vani vrijeme bilo kišno i sivo, u duši smo se osjećali „cvjetno“.

Branka Dimov

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Nepoznata Banija
Izleti

Nepoznata Banovina (16.11.2019.)

Ovaj izlet spada više u kategoriju avanturističkih nego planinarskih. Plan je hodanje od Hrvatske Kostajnice, preko Čukur brda, nekoliko zaseoka, kroz šumu, livade i raznim puteljcima doći do utvrde Zrin, te po mogućnosti istim ili sličnim putem i nazad.

CIJELI ČLANAK »
7-DSC08333
Obavijesti

Bunić – Mrsinj Grad

U subotu 18.05 trinaest planinara HPD Sisak i dvoje planinara HPD Zrin iz Petrinje posjetilo je Liku .Prohodali smo stazu od Bunića do Korenice u dužini od oko 18 km. Na stazi smo proveli oko 8 sati (od toga 2 sata smo odmarali).

CIJELI ČLANAK »