Nepoznati Papuk (8.12.2019.)

Na Papuku ima još mnogo, široj izletničkoj skupini, nepoznatih lokacija. Hrvatski planinarski savez podupire ovogodišnju manifestaciju naziva Nepoznato o poznatom. Tema ovogodišnjeg 14. izleta u nepoznati Papuk je upoznavanje staze Četvrta lovačka.

Organizator će postaviti slijedeće staze:

  • duža oko 3 sata hoda na trasi Slatinski Drenovac – Jankovac
  • kraća oko 1,5 sata hoda na trasi Slatinski Drenovac – Jankovac
  • najduža oko 4,5 sata (četvrta lovačka) Slatinski Drenovac – Slatinski Drenovac

Za taj dan pripremljeni su prigodni pečat i letak, skromni obrok i još neki noviteti. Osigurano je dežurstvo HGSS-a. Karta staza je u prilogu.

HPD Sisak se pridružuje ovoj manifestaciji. Polazak iz Siska je u 6 sati sa željezničkog kolodvora. Okupljanje izletnika je 08. prosinca 2019. do 9:30 sati u Slatinskom Drenovcu.

Veselimo se zajedničkom izletu! Prijavu uz uplatu akontacije za izlet obaviti najkasnije do 27. 11. 2019. u prostorijama Društva.

Kontakt: Ljubica Matijašević, 091 563 2075


2019 12 nepoznati papuk karta

Preuzmi datoteke:

Info_Nepoznati Papuk_2019.pdf

Karta_pohoda_Papuk_2019.pdf

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image47
Obavijesti

KRN (2244m)

22. i 23.08. obišli smo dio slovenskih planina koji planinari ovog područja rijeđe posjećuju. Dvadeset planinara obišlo je Krn i krnska jezera iznad Lepene.

 

CIJELI ČLANAK »
a
Obavijesti

Put u Arovu krunu (rujan 2018.)

Još dok mi je baka, kad bi me uspavljivala ušuškanu u pernate dušeke, pričala o Noi i njegovoj arci, u sjećanje mi se urezala planina Ararat. Prema Knjizi postanka, njegova arka upravo se tu nasukala, kad se nakon Velikog potopa voda počela povlačiti.

CIJELI ČLANAK »