Nepoznati Papuk (8.12.2019.)

Na Papuku ima još mnogo, široj izletničkoj skupini, nepoznatih lokacija. Hrvatski planinarski savez podupire ovogodišnju manifestaciju naziva Nepoznato o poznatom. Tema ovogodišnjeg 14. izleta u nepoznati Papuk je upoznavanje staze Četvrta lovačka.

Organizator će postaviti slijedeće staze:

  • duža oko 3 sata hoda na trasi Slatinski Drenovac – Jankovac
  • kraća oko 1,5 sata hoda na trasi Slatinski Drenovac – Jankovac
  • najduža oko 4,5 sata (četvrta lovačka) Slatinski Drenovac – Slatinski Drenovac

Za taj dan pripremljeni su prigodni pečat i letak, skromni obrok i još neki noviteti. Osigurano je dežurstvo HGSS-a. Karta staza je u prilogu.

HPD Sisak se pridružuje ovoj manifestaciji. Polazak iz Siska je u 6 sati sa željezničkog kolodvora. Okupljanje izletnika je 08. prosinca 2019. do 9:30 sati u Slatinskom Drenovcu.

Veselimo se zajedničkom izletu! Prijavu uz uplatu akontacije za izlet obaviti najkasnije do 27. 11. 2019. u prostorijama Društva.

Kontakt: Ljubica Matijašević, 091 563 2075


2019 12 nepoznati papuk karta

Preuzmi datoteke:

Info_Nepoznati Papuk_2019.pdf

Karta_pohoda_Papuk_2019.pdf

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

IMG 0143
Obavijesti

Dabarski kukovi

Od Kamešnice su prošla već tri tjedna bez ozbiljnijeg hodanja, a  Alpe su svakim danom sve bliže. Bilo je krajnje vrijeme da se nešto uradi po tom pitanju. Tako smo se, u subotu 06.07.2013 , nas sedmoro našli na putu za Baške Oštarije i Dabarske kukove.

CIJELI ČLANAK »
Image07
Obavijesti

Ne boš ti mene otpihal

Već sam gotovo naučila slovenski. Danima pratim hribi net. Prognoza za Snežnik mijenja se uglavnom na gore. Krećemo na proljetni izlet. Kiša nas prati od Siska, kroz Gorski kotar pojačava se (tamo uvijek pada tješim se).

CIJELI ČLANAK »
Image19
Obavijesti

Crnopac (13 i 14.06.2015)

14 planinara obišlo je 13 i 14. lipnja čuvenu Stazu Malog princa na Crnopcu, te okolne vrhove Kitu Gaćešinu i Crnopac. Vrijeme idealno, mesa, vina i mineralne koliko hoćeš. ostalo možete zamisliti. Dvodnevni izlet završen je kupanjme u Zrmanji u Obrovcu.

CIJELI ČLANAK »