Nepoznati Papuk (8.12.2019.)

U suradnji sa udrugom Slavonski planinari, Park prirode Papuk - UNESCO Geopark, četrnaestu godinu zaredom organizira manifestaciju povodom Međunarodnog dana planina.

2019 12 nepoznati papuk naslovna

Na Papuku ima još mnogo, široj izletničkoj skupini, nepoznatih lokacija. Hrvatski planinarski savez podupire ovogodišnju manifestaciju naziva Nepoznato o poznatom. Tema ovogodišnjeg 14. izleta u nepoznati Papuk je upoznavanje staze Četvrta lovačka.

Organizator će postaviti slijedeće staze:

  • duža oko 3 sata hoda na trasi Slatinski Drenovac – Jankovac
  • kraća oko 1,5 sata hoda na trasi Slatinski Drenovac – Jankovac
  • najduža oko 4,5 sata (četvrta lovačka) Slatinski Drenovac – Slatinski Drenovac

Za taj dan pripremljeni su prigodni pečat i letak, skromni obrok i još neki noviteti. Osigurano je dežurstvo HGSS-a. Karta staza je u prilogu.

HPD Sisak se pridružuje ovoj manifestaciji. Polazak iz Siska je u 6 sati sa željezničkog kolodvora. Okupljanje izletnika je 08. prosinca 2019. do 9:30 sati u Slatinskom Drenovcu.

Veselimo se zajedničkom izletu! Prijavu uz uplatu akontacije za izlet obaviti najkasnije do 27. 11. 2019. u prostorijama Društva.

Kontakt: Ljubica Matijašević, 091 563 2075


2019 12 nepoznati papuk karta

Preuzmi datoteke:

Info_Nepoznati Papuk_2019.pdf

Karta_pohoda_Papuk_2019.pdf

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.


Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email