7 slapova Mirne, Buzet, Istra

Sunce tek od podne i temperatura 20°. Zanimljivo, atraktivno, povremeno i adrenalinsko, ali opuštajuće i zabavno. Od vode većinom ni “v”. Treba se vratiti i osjetiti adrenalin na zip lineu, kanjoningu, prelasku preko visećeg mosta, penjanju u stijeni i još… vidljivo iz slika jer sam za usporedbu koristila slike Mile Marinkovića, hvala Mile (kad je bilo vode).

Ekipa je bila homogena u hodanju i na upite svi zadovoljni, jer nam je to bila nova destinacija koju smo prvi puta obišli. Sretno nam i dalje u otkrivanju…

Tekst: Vlasta Žarković

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

nacionalni-park-risnjak
Izleti

ODGOĐEN IZLET – Risnjak (11.5.2019.)

Risnjak je jedna od najljepših hrvatskih planina. Nalazi se u istoimenom Nacionalnom parku. Najviši vrh Veliki Risnjak je 1528 metara visok. Bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta vidljivo je na svakom koraku. Planina je dobila ime po risu, koji obitava u njezinim šumama. Pod Risnjakom izvire rijeka Kupa, jedna od najčišćih rijeka u Republici Hrvatskoj.

CIJELI ČLANAK »
Image07
Obavijesti

Ne boš ti mene otpihal

Već sam gotovo naučila slovenski. Danima pratim hribi net. Prognoza za Snežnik mijenja se uglavnom na gore. Krećemo na proljetni izlet. Kiša nas prati od Siska, kroz Gorski kotar pojačava se (tamo uvijek pada tješim se).

CIJELI ČLANAK »