7 slapova Mirne, Buzet, Istra

Sunce tek od podne i temperatura 20°. Zanimljivo, atraktivno, povremeno i adrenalinsko, ali opuštajuće i zabavno. Od vode većinom ni “v”. Treba se vratiti i osjetiti adrenalin na zip lineu, kanjoningu, prelasku preko visećeg mosta, penjanju u stijeni i još… vidljivo iz slika jer sam za usporedbu koristila slike Mile Marinkovića, hvala Mile (kad je bilo vode).

Ekipa je bila homogena u hodanju i na upite svi zadovoljni, jer nam je to bila nova destinacija koju smo prvi puta obišli. Sretno nam i dalje u otkrivanju…

Tekst: Vlasta Žarković

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image20
Obavijesti

SVETA GERA ILI TRDINOV VRH, 6.3.2016.

Koju planinu posjetiti za vikend? Razmatralo je to nas nekoliko u srijedu poslije sastanka. Željeli smo hodati neku novu stazu i ići tamo gdje do sada nismo bili. Zamolili smo našu dragu i iskusnu planinarku Vesnu Poljak za prijedlog i odlučili se za Žumberačko gorje, ali sa slovenske strane.

CIJELI ČLANAK »
Image46
Obavijesti

PLEŠIVICA I OKIĆ (20.02.2016.)

Još jedan odlazak na planinarenje, još jedan prelijepi izlet, još jedan posjeta Samoborskom gorju u veljači.

Tog jutra ispred željezničkog kolodvora sakupio se veliki broj naših planinara. Danima se pratila vremenska prognoza na kojoj su se za tu subotu izmjenjivali snijeg, kiša, oblaci i sunce. Na kraju smo dobili najbolju kombinaciju – oblake i sunce.

CIJELI ČLANAK »