Izvještaj s Učke (16.9.2018.)

 Stigli smo u 8:30 u Medveju gdje je bio iskrcaj grupe za težu stazu (Medveja – Vojak), a ostatak grupe se odvezao preko Matulja, Veprinca do planinarskog doma Poklon. Pokret za lakšu stazu (Poklon – Vojak) je bio u 10:45. Lokalni vodiči su bili Mirta za težu stazu i Boris za lakšu stazu. Vrijeme je bilo idealno za hodanje, staze su uređene i prolaze kroz šumu, jedino su vrh i vidikovac bez hlada. Vidici su bili jako dobri. Od 75 planinara koliko je bilo na pohodu 63 su bili iz HPD Sisak, 11 iz HPD Djed, Kostajnica i 1 iz HPD Petrinja. Pogledajte galeriju koju možete nadopuniti sa vašim fotkama.

Tekst i fotografije: Ljubica Matijašević

Fotografije možete pogledati u galeriji fotografija 🙂


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image00009
Obavijesti

Boje hrvatskih planina, 11.03.2015.

U organizaciji Sekcije za zaštitu okoliša, gostovanjem poznatog hrvatskog planinara i pisca Alana Čaplara, u obilježen je Međunarodni dan planinara. Tim povodom Alan je  održao predavanje na temu “Boje hrvatskih planina”.

CIJELI ČLANAK »
istranica
Obavijesti

Nova internet stranica HPD Sisak

Dobrošli na novu internet stranicu HPD SISAK. Novim modernijim izgledom želimo vam olakšati pristup i pregled informacija o radu i aktivnostima društva.

Uživajte u planinarenju kao i do sad, pišite o utiscima s izleta, objavljujte informacije o izletima i drugim aktivnostima.


CIJELI ČLANAK »