Planinari i fotografiranje

U dvosatnom druženju Arbe ih je  proveo kroz svijet fotografije održavši predavanje koje se sastojalo od nekoliko cjelina: oprema, odgovarajuće vrijeme za fotografiranje i godišnja doba, motivi, kompozicija, zlatni i plavi sat itd. Sve rečeno bilo je oprimjereno  opremom iz fundusa galerije i divnim fotografijama svjetskih majstora te naših sugrađana. Zahvaljujemo domaćinu što nam je odao male tajne fotografiranja pjesaža i veselimo se izložbi u prosincu 2017. 

Tekst: Vesna Rogulja Mart
Foto: Miroslav Arbutina Arbe

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image07
Obavijesti

Varaždinsko topličko gorje (28.02.2016.)

Kada se dvije subote za redom, u veljači, poklopi vrijeme idealno za hodanje, možemo zaključiti da su planinari dobri ljudi. U subotu 27. veljače obišli smo Varaždinsko topličko gorje od Halića do Varaždinskih toplica. Bilo je preko 250 planinara iz Hrvatske, a nas iz Siska 22. Kako je bilo pogledajte u galeriji.


CIJELI ČLANAK »
image00001
Izleti

Visokogorska sekcija – otvoreni poziv

Pozivaju se svi zainteresirani da se uključe u rad Visokogorske sekcije.

Uvjeti:da ste član HPD Sisak, da ste fizički i psihički zdravi, da ste voljni aktivno sudjelovati u radu sekcije.

Prethodno planinarsko znanje i iskustvo nije potrebno. Svu potrebnu obuku dobiti ćete u sklopu programa školovanja sekcije.  

Ukoliko imate nedoumica slobodno nas kontaktirajte i dogovorite sastanak na kom ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja.

Prijave i upiti na: hpdsisak.vgs@gmail.com

Veselimo se vašem dolasku!

CIJELI ČLANAK »
image00002
Obavijesti

Snowdonia (Wales) 29.04-01.05.2017.

Prvi maj, produženi vikend i Nacionalni park Snowdonia

Rano ujutro krećemo iz Londona prema Walesu, a na putu do tamo želimo posjetiti Pontcysyllte Aqueduct (najstariji i najduži plovni akvadukt u Velikoj Britaniji, izgrađen početkom 19 stoljeća). 

 

 

CIJELI ČLANAK »