Maskenbal (04.02. 2017.)

Na poziv HPD Jelengrad, provedimo još jedan izletničko zabavni dan na Moslavačkoj gori. Okupljanje je 4. veljače 2017. (subota) u 9 sati u centru Popovače, gdje nas čeka ekipa iz Jelengrada. Hodanje uz vodiča do doma u Moslavačkoj slatini. Druga mogućnost je dolazak u Moslavačku slatinu i odabir staze za hodanje. Navečer zabavni program uz ples s maskama, odabir najbolje maske, tombola…. Detalji u srijedu na sastanku.


Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

image21
Obavijesti

Sveto brdo, 16.04.2016.

Sunčanu subotu 16.4. odlučili smo provesti na jednom od najmarkantnijih vrhova Velebita, Svetom brdu koje se nalazi na 1751 m. Po visini je drugi Velebitski vrh, samo 6 metara je niži od Vaganskog vrha. Zahvaljujući svojem položaju, sa vrha se pruža nesmetan vidik na sve strane.

 

CIJELI ČLANAK »