Maskenbal (04.02. 2017.)

Na poziv HPD Jelengrad, provedimo još jedan izletničko zabavni dan na Moslavačkoj gori. Okupljanje je 4. veljače 2017. (subota) u 9 sati u centru Popovače, gdje nas čeka ekipa iz Jelengrada. Hodanje uz vodiča do doma u Moslavačkoj slatini. Druga mogućnost je dolazak u Moslavačku slatinu i odabir staze za hodanje. Navečer zabavni program uz ples s maskama, odabir najbolje maske, tombola…. Detalji u srijedu na sastanku.


Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

kosuta7
Izleti

Košuta, Slovenija (08. i 09. 03.2014.)

Košuta spada u masiv Karavanki. Nalazi se na samoj granici Slovenije i Austrije. Greben Košute je dugačak više od 20 km. Slovenska strana je blaga i travnata dok je austrijska potpuno strma i kamenita. Sa Košute se pružaju prekrasni vidici na Julijske Alpe (Triglav, Škrlatica, Špik, Razor) i Kamniške Alpe (Grintovec, Kočne ) Vrhovi so oko 2000 metara. Košutnikov turn (2133m) je najviši vrh Košute. Vrh je idealan izbor za zimske dane kada je posvuda u Alpama velika opasnost od lavina.

CIJELI ČLANAK »