Maskenbal (04.02. 2017.)

Na poziv HPD Jelengrad, provedimo još jedan izletničko zabavni dan na Moslavačkoj gori. Okupljanje je 4. veljače 2017. (subota) u 9 sati u centru Popovače, gdje nas čeka ekipa iz Jelengrada. Hodanje uz vodiča do doma u Moslavačkoj slatini. Druga mogućnost je dolazak u Moslavačku slatinu i odabir staze za hodanje. Navečer zabavni program uz ples s maskama, odabir najbolje maske, tombola…. Detalji u srijedu na sastanku.


Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

40-IMG 4737
Obavijesti

Grintovec, Kočna

Dok sam se pripremao za svoj drugi posjet Kamniško – savinjskim alpama, površno sam pratio kako mediji već danima stvaraju paniku, zazivajući za vikend biblijsko nevrijeme i propast. Što bi tek rekli da su znali da se, baš taj vikend, nas sedmero sprema pohoditi  Alpe.

CIJELI ČLANAK »