Nova internet stranica HPD Sisak

Ovo je samo početak puta, želja nam je vremenom proširiti sadržaj stranice na što više tema iz života planinara i aktivnosti Društva. Prije svega se to odnosi na dio vezan uz edukaciju i savjete planinara.

Molimo vas da tekstove  dostavljajte napisane u Word-u.

Do 15 fotografija dostavljajte u jpg, gif ili png formatu, rezolucije 800 x 600 ili 1024 x 768 pixela, maksimalne veličine  do 500 kB. 

Svoje tekstove i  fotografije možete slati na adresu: hpdsisak.web@gmail.com ili na CD i DVD medijima na sastancima društva ili prema dogovoru sa administratorom.

Hvala.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

image21
Obavijesti

Sveto brdo, 16.04.2016.

Sunčanu subotu 16.4. odlučili smo provesti na jednom od najmarkantnijih vrhova Velebita, Svetom brdu koje se nalazi na 1751 m. Po visini je drugi Velebitski vrh, samo 6 metara je niži od Vaganskog vrha. Zahvaljujući svojem položaju, sa vrha se pruža nesmetan vidik na sve strane.

 

CIJELI ČLANAK »
Image01
Obavijesti

EKO akcija Žumberak, 28.03.2015.

Eko-akcija čišćenja Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje. Ekološko društvo Žumberak u sklopu projekta Uljepšajmo svoj zavičaj: „ Više cvijeća manje smeća“, uz potporu Zagrebačke županije a u suradnji s općinom Krašić organiziralo je 13. eko-akciju uklanjanja i zbrinjavanja otpada iz zaštićene prirode Žumberka.

 

CIJELI ČLANAK »