Radne akcije na Bijelim stijenama (20.-22. 6.2020.)


HPD Kapela obnavlja planinarsko sklonište “Miroslav Hirtz” na Bijelim stijenama
(detalje možete vidjeti na stranici: http://www.hpd-kapela.hr/docs/Projekt.pdf).

Za nadolazeći vikend (20.-22. lipnja), organiziramo akciju nošenja materijala do skloništa te vas molimo da ako ste u mogućnosti dođete i pomognete nam iznijeti materijal. Kako se radi o najvećem planinarskom skloništu u Hrvatskoj, materijala je jako puno, svaka pomoć je dobrodošla.

Nosit će se u subotu i nedjelju, eventualno ako nešto ostane i ponedjeljak. Organizirajte si jednodnevni izlet jer neće biti mjesta za prespavati na Bijelim stijenama. Zbog korone neće biti organiziranog autobusnog prijevoza.

Također molimo da se parkirate na 7. kilometru (donje parkiralište), kako ne bi zagušili cestu koja vodi do gornjeg parkirališta. Molimo da se svakako najavite kako bi mogli organizirati topli obrok i za vas.

Kontakt: Luka Kvočić – 098 340 541, Josip Zelić – 091 571 4616

Vaši Kapelaši

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image01
Obavijesti

SIŠČANI I PETRINJCI U EKO AKCIJI

U subotu 26. travnja 2014. godine, grupa sisačkih planinara pridružila se planinarima HPD ZRIN-a u čišćenju i uređivanju planinarske staze od Tješnjaka prema Klinac gradu, od Tješnjaka do Oblaković verela i čišćenju otpada bačenog uz cestu prema Zelenoj dolini ( 15 planinara).


CIJELI ČLANAK »
bicikl
Izleti

„PLANINARSKA BICIKLIJADA“ , 12.04.2015.

12. travnja 2014. u sklopu održavanja Tragom prvog izleta HPD-a Sisak na Hrastovičku goru HPD Sisak organizira biciklističko planinarski izlet za svoje članove i goste.

Start sudionika na biciklima je u 9.00 h ispred Starog grada u Sisku.

Vozi se rutom Sisak (Stari grad) – Odra – Stara Drenčina – Vurot – Brest – Petrinja – Hrastovica (Crkva Sv. Bartola); oko 25km.

 

CIJELI ČLANAK »