HPD Sisak obilježio 30 godina neprekidnog rada

U Monografiji riječju i slikom zabilježeni su svi važniji događaji vezani uz početke planinarenja prije i nakon 1982. godine. Zamišljena je kao zajedničko djelo bivših i sadašnjih članova koji su svojim aktivnostima doprinijeli tome da Društvo zadrži kontinuitet rada.

Nakon predstavljanja monografije nismo štedili glas i noge. U veselom ritmu smjenjivali su se pjesma, ples, tombola… trideset nam je godina tek, najbolje tek dolazi!

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image00028
Obavijesti

K2 – Trijumf i tragedija (25.09.2014)

Vrhunac obilježavanja 90 godina planinarenja u Sisku predstavljalo je gostovanje najvećeg hrvatskog alpinista Stipe Božića. U dvosatnom druženju održao je multimedijsku prezentaciju sa svog uspona na drugi vrh po visini na svijetu, smrtonosni K2, koji su obilježili i trijumf i tragedija.

CIJELI ČLANAK »
vrhovi-feature
Izleti

Čvrsnica (13. – 15.9.2019.)

Park prirode Blidinje nalazi se na sjeveru Hercegovine u području visokog gorja središnjih Dinarida. Obuhvaća područje planinskih masiva Čvrsnice i Vrana povezanih udolinom Dugim poljem i Blidinjskim jezerom. Park je omeđen kanjonima Doljanke sa sjevera, Neretve s istoka, Drežanke s juga i obroncima Vrana sa zapada.

CIJELI ČLANAK »