EKO AKCIJA NA BANOVINI 04.12.2022.

Dragi planinari i ljubitelji prirode,

pozivamo vas na EKO AKCIJU koja će se održati na dobro nam znanom mjestu na području Tješnjaka, gdje nažalost svjedočimo svakodnevnom odlaganju smeća.

I sami ste konstantno svjedoci da neodgovorni građani gomilaju otpad na dragoj nam Hrastovačkoj gori, pa se nadamo da ćemo ovom akcijom barem malo osvijestiti sve ljude kojima je ta lokacija mjesto gdje će izbaciti smeće, te ih potaknuti na odgovornije ponašanje.

Mjesto okupljanja: Caffe bar Zelena dolina

Vrijeme okupljanja: 8:30 h

Sigurnosna oprema: osigurana

 

IO Društva

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

hr2
Izleti

Noćni uspon na Hrastovicu (15. i 16. 02.2014.)

Doživimo na našoj omiljenoj gori dašak mističnosti. Krenimo na noćni pohod poznatim stazama, dok nam Mjesec i zvijezde osvjetljavaju put. Hrastovička gora je poznato izletište Siščana i Petrinjaca više od stotinu godina. Otkrijmo zajedno što nas to privlači neobičnim silama. Uspon do Doma započinjemo u večernjim satima, 15.02.2014., stazom preko Paljevina. Za sve sudionike koji će nastaviti turu i drugi dan, planiran je obilazak nekoliko lokaliteta po vršnom dijelu Hrastovičke gore, ovisno o želji sudionika, hodanje do kule Pecki kroz klanac Veliki jarak.

 

Sudionici koji ne žele noćiti u domu moći će se vratiti natrag do polazišta i tako skratiti izlet na jednodnevni.

 

 Molim sudionike noćnog uspona koji će noćiti na Domu da se prijave organizatoru izleta telefonom ili na sastancima društva kako bi osigurali dovoljan broj mjesta za noćenje.

 

PS (Ovo je u slučaju velike navale.)

Hvala!

CIJELI ČLANAK »