Ojstrica i Logarska dolina (SLO)

Još jedan prekrasan vikend u Sloveniji od 16. do 18.6.2023. u organizaciji HPD Sisak. Osam planinara se u petak navečer smjestilo u Domu planincev u Logarskoj Dolini. Prvi dan planinarenja, u subotu, rano ujutro kreće uspon na Ojstricu. Međutim, sve je ostalo na pokušaju i morali smo odustati tik ispod Škarja zbog predubokog i raskvašenog snijega. Treba znati kad je kraj! Nedjelja zato sve vraća na najbolji način! Ujutro krećemo do slapa Rinka i nastavljamo dalje do prekrasnog Kamniškog sedla. Putem vrlo oprezno prelazimo zasnježenu padinu osiguranog puta do sedla. Sve u svemu, izvrstan vikend i uživanje na najjače!

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

oltari111
Obavijesti

Planinarska kuća Oltari

Oltari su maleno mjesto na Sjevernom Velebitu.Tiho i neprimjetno se nastanilo u našim srcima.zarobilo nas ljepotom, ispunilo mirom, radošću, ,nestvarnim pogledima na otoke Krk, Prvić, Kvarnerski zaljev, Učku…U tom zaustavljenom vremenu nalazi se planinarska kuća Oltari, kojom upravlja naše planinarsko društvo.

CIJELI ČLANAK »
MEDVEDNICA 22
Obavijesti

Od Bistre do Markuševca (02.02.2014.)

Staro pravilo sisačkih planinara „idemo, makar i sikire padale“i ovaj put sprovodimo. Pun bus, iako je najavljena kiša i snijeg ( čak i po norveškoj prognozi ). Izlazimo u Gornjoj Bistri, čekaju nas naši novi članovi i vodiči Ruža i Ivan iz Zaprešića. Nešto lagano sipi, niti kiša niti snijeg.

CIJELI ČLANAK »