TRIGLAV (19 i 20.08. 2017.)

Podjsećam na izlet 19. i 20. Kolovoza, Triglav Bambergovim putem. Put vodi od Aljaževog doma na Vratima zapadnim grebenom na vrh planine da bi se zatim spustila preko Malog Triglava na Kredaricu. Staza se sastoji od mnogobrojnih ferata i zasniježenih dijelova koje zahtijevaju poznavanje i korištenje opreme za samoosiguranje, stoga staza nije prikladna za planinare bez prethodnog iskustva u visokom gorju.

Zainteresirani za izlet trebaju se prijaviti najkasnije do 21.06. u prostorijama društva, iz razloga što u navedenom terminu vlada velika gužva u planinarskom domu Kredarica. 


 Fotografije s zadnjeg izleta možete pogledati na ovoj adresi: 

 https://picasaweb.google.com/106750210452474247939?authkey=Gv1sRgCIuerb3R3Z2lqgE

Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

ISTRA 10
Obavijesti

Istra (6.06.2015)

Pitomi brežuljci prekriveni šumom i vinogradima, zelene doline ispresijecane potocima, slikoviti srednjovjekovni gradići smješteni na vrhu brežuljka opasani moćnim gradskim zidinama, simpatična sela sa kamenim kućama,

CIJELI ČLANAK »