Trekking Banovinom (03. i 04. 2013.)

Trekking je doživljaj za sva osjetila u kojem će te zasigurno uživati. Avanturističkog je karaktera za dobre hodače željne istinskog cjelodnevnog kontakta sa prirodom.

Polazak iz Petrinje, povratak u Petrinju. Dnevno hodanja cca 25 km.

Noćenje je na otvorenom uz logorsku vatru, čaj i zajedničku pripremu hrane, odnosno tko što donese.

Potrebna oprema je: dobre cipele za hodanje,podloga za spavanje, vreća za spavanje, štapovi za hodanje, ostala oprema po želji ( izbor odjeće prema osobnim potrebama ), ruksak, šešir ( kapa ) , sunčane naočale,voda, hrana, rezervna odjeća, komplet prve pomoći, zaštitna krema za sunce, kompletić prve pomoći i lijekovi koje redovito koristite.

Vodič : Robert Luketić- Planinski vodič SGVH

Kontakt: 095 014 9096

Kotizacija uključena i ovisi o broju prijavljenih

Posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/StriborPovratakPrirodi?ref=ts&fref=ts

WEB stranica : http://s3bor.weebly.com

 

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

begunjscica 01
Izleti

Begunjščica, Vrtača i Stol (SLO), 22. – 23.6.2019.

Stol, Vrtača i Begunjščica pripadaju Karavankama sa kojih se pružaju prekrasni pogledi na središnju Sloveniju. Stol sa svojih 2236m najviši je vrh Karavanki. Pogled sa Stola je otvoren na sve strane, od Julijskih Alpa, Karavanki, Visokih i Niskih Turen, središnjih Karavanki, Kamniško Savinjskih Alpi i dobar dio Gorenjske.

CIJELI ČLANAK »
dscn0494
Obavijesti

Sicilija i Etna 3323 m (17.-26.6.2016.)

 11 planinara HPD Sisak pridružilo se organizaciji obilaska Sicilije  i uspona na Etnu. Kratere na Etni smo obišli svi, netko planinarski, a netko uz pomoć žičare i planinarske autobuse. Organizator i vodič turneje bio je Renato Milovski iz PK Horizont iz Velike Gorice.

CIJELI ČLANAK »