LOGARSKA DOLINA, KAMNIŠKO SAVINJSKE ALPE

Neki od nas, natovareni teškim ruksacima teže su savladali ovih prvih 500 m.n.v., ali dolaskom do doma na Okrešlju, sve se brzo zaboravilo. Naša A ekipa nastavila je uspon na Kamniško sedlo i Branu, a slijedeći dan Tursku goru, Skutu i Turskim žlijebom natrag prema Okrešlju – nezamislivo teška odredišta za nas „livadare“.

Mi smo uživali u usponima na Savinjsko i Kamniško sedlo, a zadovoljstvo  koje smo pri tom osjećali i ljepota koju smo upijali svim čulima, dijelom je zabilježena na fotkama u prilogu. Svatko od nas odredio je svoje mogućnosti, te se pridružio grupi čiji cilj je mogao ostvariti. Bilo je i onih koji su uživali u okolici doma na Okrešlju s pogledom na vrhunce koje više ne mogu dohvatiti.

Logarska dolina sve nas je ispunila mirom, a pri povratku kući autobus se napunio osmijesima i srećom.  U planini povezali smo se s prirodom i sami sa sobom, zaboravili na svakodnevne probleme, opustili se i napunili baterije do nekog novog uspona.

 

 

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

VRANICA 104 - Janko
Obavijesti

Vranica (BiH)

Četiri planinara HPD Sisak ovog vikenda priključilo se grupi iz Zagreba pod vodstvom Željka Novaka na izlet na planinu Vranicu(BiH) koja je smještena između gradova Uskoplja na zapadu i Fojnice na istoku.

CIJELI ČLANAK »
Uskrs na Oltarima 2013 015 - kopija
Obavijesti

Uskrs na Oltarima

Nadali smo se pogreškama u najavljenoj prognozi, nažalost bilo je još gore nego što se očekivalo. Uskrs već godinama zabijeli Oltare, ali ovog Uskrsa 2013., izmjenjivala se kiša s još jačom kišom, a u ponedjeljak, snijeg i oblaci nisu dali da odradimo planiranu „Zavratnicu“.

CIJELI ČLANAK »