Sljeme i advent u Zagrebu (15.12.2019.)

Polazak: sa stanica u Capragu i gradu

6:18 h – željeznička stanica Sisak Caprag
6:26 h – željeznička stanica Sisak

Povratak: nakon završetka planinarskog dijela, po želji

19:09 h – Zagreb Glavni kolodvor ili
20:15 h – Zagreb Glavni kolodvor

Plan hodanja: Odabrati će se jedna od brojnih staza, ovisno o mogućnostima grupe. Brzina hodanja i odmori će također biti prilagođeni grupi.

Težina izleta: srednje teško

Oprema: topla odjeća prilagođena vremenskim uvjetima, visoke gojzerice

Hrana: u jednom od planinarskih domova na Sljemenu, na adventu u centru Zagreba, iz ruksaka

Napomena: Budući da je tokom cijelog dana moguće jesti posvuda, u ruksaku ostavite malo više mjesta za rezervnu odjeću. Obavezno dva para rezervnih toplih čarapa, nekoliko majica, rezervne toplije rukavice i kapa.

Troškovi: Povratna karta za vlak (s popustom od 50% iz Capraga 28,95 kn ili Siska 26,90 kn) i 2 puta po 4 kune za javni prijevoz u Zagrebu. Plaća se na licu mjesta pružateljima usluga.

Informacije: na sastanku društva ili vodiču na mob: 098 172 87 83 – Goran Kotaranin

Dodatni info: Adventska ponuda HŽ-a

– 50% popusta za putnike koji će petkom, subotom i nedjeljom putovati na Advent u Zagrebu iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj i Sloveniji
– Povratne karte uz 50% popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena.
– Prilikom kupnje ili preuzimanja karte potrebno je izjaviti svrhu putovanja, a u povratku kartu ovjeriti u Turističkom informativnom centru u zagrebačkom Glavnom kolodvoru nedjeljom od 10.00 do 17.00 sati ili na informacijskom pultu HŽ Putničkog prijevoza u Zagreb GK.

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Krk
Izleti

Krk (30.3.2019.)

Krk je najveći otok u Jadranskom moru i ujedno najveći otok u Republici Hrvatskoj. Najviši vrh otoka Krka je Obzova sa svojih 569 mn/v. Vidik na vrhu je ograničen na visoravan i planine oko Riječkog zaljeva, a spuštanjem se otvaraju lijepi vidici na Bašku. 

CIJELI ČLANAK »