Obiteljski izlet na Omanovac

29.9.2019. izuzetan jesenski dan s temperaturom do 26°, Omanovac (652m) Psunj, uživalo 47 planinara i prijatelja prirode iz Siska i Petrinje. Hodanja, šetanja, sunčanja, igranja, ali i edukacije iz penjanja po umjetnoj stijeni i prve pomoći… za svakoga je bilo izbora. Edukaciju su održali članovi GSS-a iz Pakraca i Požege na čemu im se zahvaljujemo. Trinaestero djece u dobi od 5-15 godina s velikim interesom pratilo je kratka predavanja, ali i aktivno sudjelovalo u izvedbi istih. S lica im se iščitavalo zadovoljstvo, a iz riječi genijalno, nastavit ću i dalje. Sreću i veselje su iskazivali jednom riječju BANANA.

Voditeljice Anica i Vlasta pozivaju i dalje na uključivanje svih zainteresiranih na izlete jer zagovaraju “neka vam kretanje postane stil života”.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

KUM 09
Obavijesti

KUM (01.08.2015.)

Iako je sezona godišnjih odmora već tijeku, grupa naših planinara okupila se i krenula u posjet susjednoj Sloveniji. Njihov cilj je bilo Zasavsko gorje i vrh Kum (1220m).

CIJELI ČLANAK »
vrhovi-feature
Izleti

Čvrsnica (13. – 15.9.2019.)

Park prirode Blidinje nalazi se na sjeveru Hercegovine u području visokog gorja središnjih Dinarida. Obuhvaća područje planinskih masiva Čvrsnice i Vrana povezanih udolinom Dugim poljem i Blidinjskim jezerom. Park je omeđen kanjonima Doljanke sa sjevera, Neretve s istoka, Drežanke s juga i obroncima Vrana sa zapada.

CIJELI ČLANAK »
20210122 094539
Obavijesti

Moslavačka gora (22.1.2021.)

Moslavačka gora…cca 5 sati…u donjem dijelu staza dosta teška, izrovana (zahvaljujući vjerovatno squadovima), a poslije solidna, dobro markirana (nadamo se i oznakama lokacije s visinskim kotama)…

CIJELI ČLANAK »