Od Vratnika do Oltara i dalje … (by Marko Kotaranin)

Prvi dan smo markirali stazu od Vratnika do Oltara, pospremali po domu i oko njega, te se navečer nagradili roštiljem uz veselo društvo svih sudionika izleta. Oni koji su imali snage su kasno navečer otišli i na vidikovac te promatrali Rijeku pod svjetlima. Drugi dan smo se odvezli do Zavižana, a od tamo podijeljeni u nekoliko grupa pohodili vrhove Mali Rajinac, Pivčevac, Veliki Zavižan, te još nekoliko vrhova i lokacija oko pl. doma na Zavižanu. 

U Sisak smo se vratili sa željom da se tradicija zatvaranja Oltara nastavi i sljedećih godina!

Marko


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

bicikl
Izleti

„PLANINARSKA BICIKLIJADA“ , 12.04.2015.

12. travnja 2014. u sklopu održavanja Tragom prvog izleta HPD-a Sisak na Hrastovičku goru HPD Sisak organizira biciklističko planinarski izlet za svoje članove i goste.

Start sudionika na biciklima je u 9.00 h ispred Starog grada u Sisku.

Vozi se rutom Sisak (Stari grad) – Odra – Stara Drenčina – Vurot – Brest – Petrinja – Hrastovica (Crkva Sv. Bartola); oko 25km.

 

CIJELI ČLANAK »
istranica
Obavijesti

Nova internet stranica HPD Sisak

Dobrošli na novu internet stranicu HPD SISAK. Novim modernijim izgledom želimo vam olakšati pristup i pregled informacija o radu i aktivnostima društva.

Uživajte u planinarenju kao i do sad, pišite o utiscima s izleta, objavljujte informacije o izletima i drugim aktivnostima.


CIJELI ČLANAK »