Nepoznata Banovina (16.11.2019.)

Namijenjen je svima koji su željni istraživanja nepoznatih lokacija i vrlo dobre kondicijske spreme jer se radi o cjelodnevnom hodanju (oko 10 sati hoda).

Okupljanje je u subotu u 7:00 sati ispred Konzuma u Capragu (Sisak). Polazak na hodanje iz Hr. Kostajnice u 8.00 sati.

Povratak u večernjim satima.

Plan hodanja će ovisiti o mogućnostima grupe. Zbog kondicijske zahtjevnosti, na izletu mogu sudjelovati samo vrlo dobri hodači.

Dokumenti: Osobna, zdravstvena i planinarska iskaznica

Oprema: Planinarske gojzerice (NE tenisice), višeslojna odjeća prilagođena vremenskim uvjetima

Prehrana: Iz ruksaka

Organizator: Goran Kotaranin

Sve informacije možete dobiti na sastancima društva.

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image10
Obavijesti

Klek – uspavani div (1.11.2015.)

Poslije duže pauze od hodanja, pakiram ruksak, pripremam gojze i spremam se put planine. Ovaj put odredište je Klek.Na putu mi se pridružuje dio moje stalne ekipe, ali i jedna planinarka iz HPD Jelengrada te moja sestra, kojoj je ovo prvi odlazak u planinu.

CIJELI ČLANAK »
Image23
Obavijesti

Grobničke Alpe

Iako je zvanični izlet otkazan, organizatori i jedan zainteresirani planinar su odlučili iskoristiti vikend i posjetiti ove atraktivne planinarske putove i vrhove.

CIJELI ČLANAK »