Nepoznata Banovina (16.11.2019.)

Ovaj izlet spada više u kategoriju avanturističkih nego planinarskih. Plan je hodanje od Hrvatske Kostajnice, preko Čukur brda, nekoliko zaseoka, kroz šumu, livade i raznim puteljcima doći do utvrde Zrin, te po mogućnosti istim ili sličnim putem i nazad.

Nepoznata Banija

Namijenjen je svima koji su željni istraživanja nepoznatih lokacija i vrlo dobre kondicijske spreme jer se radi o cjelodnevnom hodanju (oko 10 sati hoda).

Okupljanje je u subotu u 7:00 sati ispred Konzuma u Capragu (Sisak). Polazak na hodanje iz Hr. Kostajnice u 8.00 sati.

Povratak u večernjim satima.

Plan hodanja će ovisiti o mogućnostima grupe. Zbog kondicijske zahtjevnosti, na izletu mogu sudjelovati samo vrlo dobri hodači.

Dokumenti: Osobna, zdravstvena i planinarska iskaznica

Oprema: Planinarske gojzerice (NE tenisice), višeslojna odjeća prilagođena vremenskim uvjetima

Prehrana: Iz ruksaka

Organizator: Goran Kotaranin

Sve informacije možete dobiti na sastancima društva.

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email