Nepoznata Banovina (16.11.2019.)

Namijenjen je svima koji su željni istraživanja nepoznatih lokacija i vrlo dobre kondicijske spreme jer se radi o cjelodnevnom hodanju (oko 10 sati hoda).

Okupljanje je u subotu u 7:00 sati ispred Konzuma u Capragu (Sisak). Polazak na hodanje iz Hr. Kostajnice u 8.00 sati.

Povratak u večernjim satima.

Plan hodanja će ovisiti o mogućnostima grupe. Zbog kondicijske zahtjevnosti, na izletu mogu sudjelovati samo vrlo dobri hodači.

Dokumenti: Osobna, zdravstvena i planinarska iskaznica

Oprema: Planinarske gojzerice (NE tenisice), višeslojna odjeća prilagođena vremenskim uvjetima

Prehrana: Iz ruksaka

Organizator: Goran Kotaranin

Sve informacije možete dobiti na sastancima društva.

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

2019 04 26 Mosor 01
Izleti

Mosor i Omiška Dinara (26. – 28.4.2019.)

Mosor je primorska planina u srednjoj Dalmaciji, u Hrvatskoj. Proteže se uz more od Splita i Kliškog prijevoja na sjeverozapadu, sve do rijeke Cetine na jugoistoku. Najviši vrh je Veliki Kabal (1339 m). Ostali zanimljivi vrhovi na glavnom grebenu su vrh na kojem je Vickov stup (1325 m) i Sveti Jure (1319 m) s istoimenom kapelicom na vrhu.

CIJELI ČLANAK »