Veliki Kozjak (3.-5.8.2013.)

Veliki Kozjak je po obliku jedan od najslikovitijih i najatraktivnijih velebitskih vrhova. Njegove okomite stijene privlače pogled izdaleka, a najljepše se vide s V.Lubenovca, upotpunjujući ljepotu te kotline. Stijene V. Kozjaka zanimljive su i za penjače te je u njima izvedeno nekoliko desetaka smjerova raznih težina.

Prilazi:

V.Lubenovac- V.Kozjak  1.30h

 Pl.kuća Alan- V.Kozjak  2h

 Mrkvište – Vranjkova draga- V.Kozjak  2.30h

 

Odredište:  Veliki Kozjak
Datum izleta: 03.08. – 05.08.2013.2013 
Mjesto okupljanja:
Polazak:  
Povratak:  
Oprema i dokumenti:  
Težina staze:  

Vrijeme hodanja (u satima):

 
Način prijevoza:  
Vodič, informacije i prijave:   IO Društva

Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

IMG-20200821-WA0010
Obavijesti

Obavijest za planinare

Zbog sanitarnih uvjeta do daljnjega odgađamo sastanke u našim prostorijama. Uvjeti nisu zdravstveno sigurni i primjereni boravku osoba. U potrazi smo za privremenim rješenjem u vidu prostora za održavanje sastanaka te ćemo Vas na vrijeme obavijestiti.

CIJELI ČLANAK »
VRANICA 104 - Janko
Obavijesti

Vranica (BiH)

Četiri planinara HPD Sisak ovog vikenda priključilo se grupi iz Zagreba pod vodstvom Željka Novaka na izlet na planinu Vranicu(BiH) koja je smještena između gradova Uskoplja na zapadu i Fojnice na istoku.

CIJELI ČLANAK »