Klek

Iz sela Bjelsko hodali smo 1,5 sat po jako vjetrovitom vremenu bez kiše do planinarskog doma Klek. Nakon pola sata odmora i okrijepe 9 planinara izvršilo je pohod po dubokome snijegu do spilje i vratilo se natrag po kiši do doma. Pohod je trajao ukupno 2 sata. Nakon pauze i ručka ista skupina planinara pohodila je po dubokome snijegu Klečice u ukupnom trajanju od 2,5 sata. Ostali planinari odmarali su se u domu uz zabavne igre šah i karte ili uz razgovor o bivšim i budućim izletima.

U 15 sati većina planinara započela je spuštanje prema autobusu gdje smo stigli za 1,5 sat. Za cca 15 min stigli su i planinari koji su pohodili Klečice.

U 20 sati vratili smo se u Sisak.

Svi planinari su se besprijekorno ponašali i surađivali u realizaciji izleta.

 

Izvještaj podnio: Boro Kocijančić

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

krakovwawel
Izleti

Izlet u Poljsku: 20-26. svibnja 2018.

Srdačno vas pozivamo na 7-dnevno putovanje u Poljsku! U programu imamo planinarenje kroz dva najljepša nacionalna parka: Tatrzanski Park Narodowy (Nacionalni park Tatra) i Pieninski Park Narodowy (Pieniny nacionalni park), te razgledavanje kulturne prijestolnice Poljske: Krakova s kraljevskim dvorcem Wawel i  posjet najstarijem rudniku soli u Europi – Wieliczka – koji je pod zaštitom UNESCO-a.


  

CIJELI ČLANAK »