Izlet na Svetu Geru (13.6.2020.)

Postoji mogućnost obilaska memorijalnog mjesta jame Jazovke i slapa Sopot, koji su u blizini Sošica. Organizaciju prijevoza smo planirali osobnim autima. Ukoliko epidemiološke mjere u međuvremenu dozvole, moguć je i prijevoz autobusom. Polazak sa željezničkog kolodvora Sisak u 6h.

Kontakt osoba: Slavko Didović, 0997212761

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

istranica
Obavijesti

Nova internet stranica HPD Sisak

Dobrošli na novu internet stranicu HPD SISAK. Novim modernijim izgledom želimo vam olakšati pristup i pregled informacija o radu i aktivnostima društva.

Uživajte u planinarenju kao i do sad, pišite o utiscima s izleta, objavljujte informacije o izletima i drugim aktivnostima.


CIJELI ČLANAK »