Izlet na Svetu Geru (13.6.2020.)

Postoji mogućnost obilaska memorijalnog mjesta jame Jazovke i slapa Sopot, koji su u blizini Sošica. Organizaciju prijevoza smo planirali osobnim autima. Ukoliko epidemiološke mjere u međuvremenu dozvole, moguć je i prijevoz autobusom. Polazak sa željezničkog kolodvora Sisak u 6h.

Kontakt osoba: Slavko Didović, 0997212761

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

lipa1
Obavijesti

11. Zimski planinarski pohod od Sesveta do Lipe

Na 11. Zimskom planinarskom pohodu Sesvete – planinarski dom Lipa sudjelovalo je 27 planinara HPD Sisak. Izvještaj je napravio vodič planinarskog pohoda Vladimir Beštak koji je u prilogu, a slike se mogu pogledati na albumu korisnika HPD Lipa – Sesvete..

 

CIJELI ČLANAK »
09-HPIM7246
Obavijesti

Tragom zbjega lovinačkog kraja

Pohod “ Tragom zbjega lovinačkog kraja“ organizira planinarsko društvo Željezničar iz Gospića. Mala grupa sisačkih planinara odlučila je priključiti se pohodu. Okupljanje planinara je u mjestu Sveti Rok, odakle autima nastavljamo 10km starom cestom Sv. Rok-Alan.

CIJELI ČLANAK »
image00001
Izleti

Visokogorska sekcija – otvoreni poziv

Pozivaju se svi zainteresirani da se uključe u rad Visokogorske sekcije.

Uvjeti:da ste član HPD Sisak, da ste fizički i psihički zdravi, da ste voljni aktivno sudjelovati u radu sekcije.

Prethodno planinarsko znanje i iskustvo nije potrebno. Svu potrebnu obuku dobiti ćete u sklopu programa školovanja sekcije.  

Ukoliko imate nedoumica slobodno nas kontaktirajte i dogovorite sastanak na kom ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja.

Prijave i upiti na: hpdsisak.vgs@gmail.com

Veselimo se vašem dolasku!

CIJELI ČLANAK »