Debela peč, SLO (27.6.2020.)

S jedne strane strmo se uzdiže iznad doline Krme, a s druge strane se strmo spušta prema prostranim šumama Pokljuke. S vrha se pruža otvoren pogled na najviše vrhove Julijskih Alpa i Karavanke, a po lijepom vremenu pogled seže sve do Kamniško-Savinjskih Alpa. Ovisno o dogovoru, u povratku moguć posjet Bledu.

Polazak: 5,30 – polazak osobnim automobilima (mjesto polaska po dogovoru)

Povratak: u kasnim večernjim satima

Plan hodanja: 4-5 sati. Brzina hodanja i odmori će biti prilagođeni grupi.

Težina izleta: srednje teško ovisno o vremenskim uvjetima

Oprema: Odjeća prilagođena vremenskim uvjetima, slojevito

Dokumenti: Osobna, zdravstvena i planinarska iskaznica

Hrana: iz ruksaka ili usput u nekom ugostiteljskom objektu u vlastitom aranžmanu. Na stazi se prolazi pokraj Blejske koče koja je opskrbljena hranom.

Troškovi: trošak prijevoza + osobni troškovi

Informacije: na sastanku društva ili vodiču na mob: 099 817 2332 – Ognjen Stambolija

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

92363544 719007408905361 7559928119327457280 n
Obavijesti

Tragom prvoga izleta (5.4.2020.)

Od 1983. godine, kada je tadašnji predsjednik društva Mijo Štrk organizirao prvi izlet novoosnovanoga drušva na Hrastovičku goru, s manjim prekidima za vrijeme Domovinskoga rata, članovi društva njeguju tradiciju odlaska na Hrastovicu.

CIJELI ČLANAK »