Nove majice s oznakama HPD Sisak

Nakon što smo prošle godine napravili tehničke kratke majice, koje su se pokazale kao jako atraktivne i prepoznatlje na planinama, ove godine planiramo izradu majica s kapuljačama (iliti dukse), kao na slici ispod (slika je ilustracija).
Pozivamo sve zainteresirane, da se na iduća dva sastanka Društva zapišu za veličinu koju bi htjeli, kako bi mogli što preciznije naručiti broj duksi. Cijena dukse će iznositi 30 €, odnosno kao i cijena same izrade, budući da poanta izrade majice nije zarada, nego promocija HPD-a Sisak.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

nacionalni-park-risnjak
Izleti

ODGOĐEN IZLET – Risnjak (11.5.2019.)

Risnjak je jedna od najljepših hrvatskih planina. Nalazi se u istoimenom Nacionalnom parku. Najviši vrh Veliki Risnjak je 1528 metara visok. Bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta vidljivo je na svakom koraku. Planina je dobila ime po risu, koji obitava u njezinim šumama. Pod Risnjakom izvire rijeka Kupa, jedna od najčišćih rijeka u Republici Hrvatskoj.

CIJELI ČLANAK »
Image26
Obavijesti

Kamenjak (15.11.2014)

Članovi Visokogorska sekcije HPD Željezničar i prijatelji iz HPD Sisak, napravili su izlet na Kamenjak u Gorskom kotaru. Interesantan greben Kamenjaka prošli smo u smjeru Malog Kamenjaka i na trag.

CIJELI ČLANAK »