EKO akcija Žumberak, 28.03.2015.

U akciji sudjeluju planinari HPD „Vihor“ i HPD „Kapela“ iz Zagreba i HPD Sisak. Planinari nisu samo ljubitelji prirode koji uživaju u njezinoj ljepoti i bogatstvima, oni čiste prirodu i uređuju staze po kojima planinare i hodaju.

Akciji se odazvalo osam planinara HPD-a Sisak. Radili smo u mjestu Brezarić nedaleko Krašića .Osim planinara iz Siska i Zagreba u akciji je sudjelovalo nekoliko mještana i desetak učenika i učenica. Nakon završene eko-akcije družili smo se na zajedničkom ručku uz glazbu i pjesmu.

PREDSJEDNICA SEKCIJE

Ivanka Marić


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

03 IMG 20200919 124350
Obavijesti

Dvodnevni potezi s Velikog Rujna

Sve ono što ljetos na trodnevnom prehodavanju od srednjeg do južnog Velebita zbog zadane satnice i tempa nisam stigla proći, odnosno, ispenjati, a svakako je vrijedilo, imala sam priliku predzadnji vikend devetog mjeseca.

CIJELI ČLANAK »
Image15
Obavijesti

Vrh Hrvatske, 07.06.2014.

Kako je izlet HPD Siska na Dinaru propao, nas petero se, zajedno sa Novakovom grupom iz Željezničara, priključilo planinarskom društvu Lipa Sesvete i njihovom pohodu na „Vrh Hrvatske“.

CIJELI ČLANAK »
Image20
Obavijesti

SVETA GERA ILI TRDINOV VRH, 6.3.2016.

Koju planinu posjetiti za vikend? Razmatralo je to nas nekoliko u srijedu poslije sastanka. Željeli smo hodati neku novu stazu i ići tamo gdje do sada nismo bili. Zamolili smo našu dragu i iskusnu planinarku Vesnu Poljak za prijedlog i odlučili se za Žumberačko gorje, ali sa slovenske strane.

CIJELI ČLANAK »