Poziv za izbornu godišnju Skupštinu HPD Sisak, 09.02.2018.

Temeljem članka 22. Statuta HPD Sisak, odlukom Izvršnog odbora saziva se IZBORNA GODIŠNJA SKUPŠTINA HPD SISAK. Skupština će se održati u petak, 9. veljače 2018. godine s početkom u 19,00 sati u dvorani Doma za stare i nemoćne osobe Sisak, ulica Oktavijana Augusta 3 u Sisku.

Molimo članove HPD Sisak da se odazovu pozivu na Skupštinu kako bismo u punom sastavu pravovaljano izabrali novo rukovodstvo i odlučivali o radu Društva.

 

 


Poziv za izbornu godišnju Skupštinu HPD Sisak

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

vlasic 01
Izleti

Vlašić i Visoko (20.-22.4.2019.) – Uskršnji vikend

Vlašić je planina u srednjoj Bosni. Prostire se u općini Travnik. Njegov je najveći vrh Paljenik 1933m. Vlašićka visoravan je visoka 1300m, a poznata je po glasovitoj tradiciji spravljanja vlašićkog sira, kao i turizmu na Babanovcu, gdje se vremenom etablirao novi bosanskohercegovački centar zimskog turizma. Na planini Vlašiću izvire rijeka Ugar.

CIJELI ČLANAK »
Image03
Obavijesti

Prohodana Premužićka (24.-26.7.2014)

Devet planinara: Ivica zvani Šuco (organizator) i Anica ( vodiči), Marica, Lili, Slavko i Renata –  članovi HPD Sisak, Vlasta i Vlado – članovi HPD Zrin i Ivan –  član HPD Željezničar, uputilo se u osvajanje Premužićeve staze.

CIJELI ČLANAK »