2. Silvestarski pohod na Zavižan (29.-30.12.2018.)

Polazak: subota 29. prosinca u 5.00 sati ispred trgovačkog centra „Lidl“

Povratak: nedjelja 30. prosinca u 21.00 sat.

Plan hodanja: Kretanje oko 9.30 iz mjesta Krasno preko područja Jezera do planinarskog doma Zavižan.

Brzina hodanja i odmori će biti prilagođeni grupi.

Težina izleta: Teško.

Oprema: Topla odjeća prilagođena vremenskim uvjetima, visoke gojzerice, planinarski štapovi, krplje, po potrebi i dereze.

Hrana: iz ruksaka u planinarskom domu Zavižan.

Napomena: Planinarski izlet održava se ukoliko bude snijega, s mogućnošću odgode do takvih uvjeta. Planirani broj izletnika prema odgovarajućoj opremi (krpljama). Prijevoz osobnim automobilima. Obavezno dva para rezervnih toplih čarapa, nekoliko majica, rezervne toplije rukavice i kapa.

Troškovi: Plaćaju se na licu mjesta pružateljima usluga.

Informacije: na sastanku društva ili vodiču na mob: 098 532-157 – Zlatko Repač


Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

image00052
Obavijesti

Kalnik (07.01.2018.)

Nekoliko članova visokogorske sekcije je iskoristilo prelijepo vrijeme  za savladvanje alpinističkih tehnika koje će im biti potrebne u budućim pohodima.

CIJELI ČLANAK »
image00001
Obavijesti

Le Morne Brabant (Mauricijus), 10.11.2017.

 Nakon dužeg boravka na Mauricijusu i odrađenih svih mogućih izleta i atrakcija, jedino što nam je preostalo bilo je planinarenje.

Netko bi rekao kakvi ste vi planinari da vam je penjanje posljednja opcija, ali kad provedete par tjedana u ovakvoj klimi zaista je penjanje posljednje što čovjeku pada na pamet. CIJELI ČLANAK »
P1011451
Obavijesti

Samoborsko gorje (22.2.2020.)

Dan za pamćenje, kako po brojkama tako i po proljetnom danu usred „zime“ (kalendarski). 46 planinara, autobus, Sisak via Samobor na jutarnju kavu, krafne, a pokoja zaostala maska odaje fašničko ozračje poznatog nam grada.

CIJELI ČLANAK »