Izlet u Poljsku: 20-26. svibnja 2018.

U sklopu izleta predviđeno je spuštanje drvenim splavima niz rijeku Dunajec, šetnja po kanjonu Homole, srednjovjekovni dvorci i puno drugih atrakcija.

Detaljniji program izleta s informacijama o lokacijama te obrazac za prijavu putem interneta možete naći ovdje: http://izlet-poljska.aircus.com/

Cijena izleta je 2100 kuna po osobi ako se skupe minimalno 44 osobe. Minimalni broj osoba da bi izlet bio realiziran je 30 i cijena tada iznosi 2500 kuna po osobi.

Ako je broj osoba između 44 i 30, cijena će se prilagoditi krajnjem broju osoba.

Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

Image07
Obavijesti

Varaždinsko topličko gorje (28.02.2016.)

Kada se dvije subote za redom, u veljači, poklopi vrijeme idealno za hodanje, možemo zaključiti da su planinari dobri ljudi. U subotu 27. veljače obišli smo Varaždinsko topličko gorje od Halića do Varaždinskih toplica. Bilo je preko 250 planinara iz Hrvatske, a nas iz Siska 22. Kako je bilo pogledajte u galeriji.


CIJELI ČLANAK »