Izlet u Poljsku: 20-26. svibnja 2018.

Srdačno vas pozivamo na 7-dnevno putovanje u Poljsku! U programu imamo planinarenje kroz dva najljepša nacionalna parka: Tatrzanski Park Narodowy (Nacionalni park Tatra) i Pieninski Park Narodowy (Pieniny nacionalni park), te razgledavanje kulturne prijestolnice Poljske: Krakova s kraljevskim dvorcem Wawel i  posjet najstarijem rudniku soli u Europi - Wieliczka - koji je pod zaštitom UNESCO-a.


  

krakovwawel

U sklopu izleta predviđeno je spuštanje drvenim splavima niz rijeku Dunajec, šetnja po kanjonu Homole, srednjovjekovni dvorci i puno drugih atrakcija.

Detaljniji program izleta s informacijama o lokacijama te obrazac za prijavu putem interneta možete naći ovdje: http://izlet-poljska.aircus.com/

Cijena izleta je 2100 kuna po osobi ako se skupe minimalno 44 osobe. Minimalni broj osoba da bi izlet bio realiziran je 30 i cijena tada iznosi 2500 kuna po osobi.

Ako je broj osoba između 44 i 30, cijena će se prilagoditi krajnjem broju osoba.

Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email