Izlet u Poljsku: 20-26. svibnja 2018.

U sklopu izleta predviđeno je spuštanje drvenim splavima niz rijeku Dunajec, šetnja po kanjonu Homole, srednjovjekovni dvorci i puno drugih atrakcija.

Detaljniji program izleta s informacijama o lokacijama te obrazac za prijavu putem interneta možete naći ovdje: http://izlet-poljska.aircus.com/

Cijena izleta je 2100 kuna po osobi ako se skupe minimalno 44 osobe. Minimalni broj osoba da bi izlet bio realiziran je 30 i cijena tada iznosi 2500 kuna po osobi.

Ako je broj osoba između 44 i 30, cijena će se prilagoditi krajnjem broju osoba.

Napomena: Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta obziromna objektivne okolnosti na terenu.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

31-HRASTOVACKA GORA 01-030
Obavijesti

Tragom 1. izleta HPD Sisak

Proljetno jutro dočekalo je u Hrastovici 150 planinara iz Varaždina, Siska, Petrinje, Crikvenice i Zagreba. Uz cvrkut ptica, krenuli smo do vrha: preko paljevina, preko vodovoda, kraj crkvice Sv. Duha, i preko ostataka gradine Hrastovica.

CIJELI ČLANAK »
image00002
Obavijesti

Mount Kilimanjaro, 5895 m

Dvadeset članova ekspedicije na Kilimanjaro iz 11 planinarskih društava diljem Hrvatske, u organizaciji VG Horizont, jednog je srpanjskog poslijepodneva poletjelo iz Zagreba koji je zakuhao na 35°C.

 

 

CIJELI ČLANAK »