Nepoznati Papuk (9.12.2018.)

U suradnji sa udrugom Slavonski planinari, Park prirode Papuk - UNESCO Geopark trinaestu godinu zaredom organizira obilježavanje Međunarodnog dana planina.
naslovna papuk

Na Papuku ima još mnogo, široj izletničkoj skupini, nepoznatih lokacija. Hrvatski planinarski savez podupire ovogodišnju manifestaciju naziva Planine su važne za geološku raznolikost. Tema ovogodišnjeg 13. izleta u nepoznati Papuk je Graniti s Rusta.

Organizator je postavio dvije staze:

 • duža oko 5 sati hoda na trasi koral NIK – tromeđa – Rust – Šinovito brdo – selo Kokočak
 • kraća oko 2,5 sata hoda na području grebena Divjakovac

Za taj dan pripremljeni su prigodni pečat i letak, besplatan doručak, ručak i još neki noviteti. Osigurano je dežurstvo HGSS-a. Karta staze je u prilogu.

HPD Sisak se pridružuje ovoj manifestaciji. Polazak iz Siska je u 6 sati sa željezničkog kolodvora. Okupljanje izletnika je 09. prosinca 2018. do 9 sati na koralu NIK pored mjesta Krajna (općina Čačinci).

Veselimo se zajedničkom izletu! Akontaciju za izlet uplatiti najkasnije do 28. 11.2018.

Prijave srijedom u Društvu ili na telefon 091 563 2075 (Ljubica Matijašević)

karta MDP 2018

Preuzmi datoteku: Info_Nepoznati Papuk_2018.pdf

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.


Priloženi dokumenti:

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp
  LinkedIn
  Email