Moslavačka gora (2.2.2019.)

Okupljanje: Subota – na kavi u 8:00 h u Popovači u kafiću kod INA benziske stanice

Staza: krećemo iz Podgarića po brdu “Mrcina” prema najvišem vrhu Moslavačke gore Humka (489 m). Potom odlazimo do samostana Bijela crkva, te se vraćamo s druge strane prema Visu (444 m) i nastavljamo do Humke i prema Garić gradu. Hodanje će trajati 4-5 sati.

Brzina hodanja i odmori će biti prilagođeni grupi.

Težina izleta: srednje teško.

Oprema: Toplija odjeća, visoke gojzerice obavezne zbog vrste terena. Hrana iz ruksaka.

Prijava nije potrebna, dovoljno je doći u subotu na okupljanje.

Informacije: na sastanku društva ili vodiču na mob: 098 131 92 32 – Darko Beronić


Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

IMG 0062
Obavijesti

Crikveničko vinodolskim stazama

Snijeg nas je zarobio. Gojzerice već žude za običnim kamenjarom, a srce i duša vapi za suncem. Idemo na more. Staze crikveničko-vinodolskog kraja već samim nazivima predstavljaju izazov: Staza valova, Staza krša i kuša, Staza litica, Zelena staza, Nebeska staza, Staza Rimljana, Staza degenije.

CIJELI ČLANAK »