„PLANINARSKA BICIKLIJADA“ , 20.09.2014.

Planirane su bile tri rute: gradska ruta: Ulicama moga grada, zelena ruta: „Planinarska biciklijada“ i crvena, Adrenalinska ruta. Ne želeći voziti po kiši većina prijavljenih sudionika je odustala već na samome startu. Najhrabriji i najuporniji vozili su do cilja a među njima bila su i tri planinara/ke iz HPD-a Sisak: Lily, Ognjen i Jadranka i jedan planinar iz HPD-a Zrin Petrinja, Goran. U Hrastovici je malobrojnu ekipu „Planinarske biciklijade“ dočekala ekipa raspoloženih i veselih planinara iz Petrinje s prijateljima. Zajedno su se uputili prema Planinarskom domu Matija Filjak na Hrastovičkoj gori stazom koja vodi po hrptu, preko sajle, zbog manje blata. Kiša je polako jenjala i na vrhu Hrastovičke gore dočekalo ih je sunce . Mnogo smijeha, šale uz dobar grah s kobasama  iz kuhinje našeg glavnog sponzora, INA-e rafinerije nafte Sisak. Sudionici Adrenalinske rute, njih dvadesetak kao i petrinjski biciklisti su nam se pridružili na ručku. Obasjani suncem nakon silnog pljuska i planinari i biciklisti i planino-biciklisti su se družili sve do 17:00 sati. Logističku potporu Biciklijadi Sisak 2014. dali su članovi GSS, vatrogasci i policija kao i veterani  biciklizma u Sisku. Biciklijada je uspjela i vjerujemo da će „Planinarska biciklijada“ postati tradicija. 

Jadranka Gabriša Perković

 

 

Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

2020 08 13 Oltari 10
Obavijesti

Za Gospu, na Oltare!

Još prije nekoliko tjedana pao je dogovor da produljeni vikend za blagdan Velike Gospe provedemo aktivno kombinirajući planinarenje, kupanje i naravno druženje na omiljenim nam Oltarima. Rečeno, učinjeno;

CIJELI ČLANAK »
05-SDC14823
Obavijesti

Idemo na Ivanščicu (05.05.2013.)

Oblačno jutro. Polazak u 7 sati minibusom na najvišu i najmarkantniju goru Hrvatskog Zagorja. Već na samom početku putovanja imali smo peh. Na izlasku iz Dužice dogodila se prometna nesreća. Pred nama kolona vozila i neznamo do kada će biti obustavljen promet, pa se vraćamo na put preko Martinske Vesi.

CIJELI ČLANAK »