Nepoznati Papuk (9.12.2018.)

Na Papuku ima još mnogo, široj izletničkoj skupini, nepoznatih lokacija. Hrvatski planinarski savez podupire ovogodišnju manifestaciju naziva Planine su važne za geološku raznolikost. Tema ovogodišnjeg 13. izleta u nepoznati Papuk je Graniti s Rusta.

Organizator je postavio dvije staze:

  • duža oko 5 sati hoda na trasi koral NIK – tromeđa – Rust – Šinovito brdo – selo Kokočak
  • kraća oko 2,5 sata hoda na području grebena Divjakovac

Za taj dan pripremljeni su prigodni pečat i letak, besplatan doručak, ručak i još neki noviteti. Osigurano je dežurstvo HGSS-a. Karta staze je u prilogu.

HPD Sisak se pridružuje ovoj manifestaciji. Polazak iz Siska je u 6 sati sa željezničkog kolodvora. Okupljanje izletnika je 09. prosinca 2018. do 9 sati na koralu NIK pored mjesta Krajna (općina Čačinci).

Veselimo se zajedničkom izletu! Akontaciju za izlet uplatiti najkasnije do 28. 11.2018.

Prijave srijedom u Društvu ili na telefon 091 563 2075 (Ljubica Matijašević)

karta MDP 2018

Preuzmi datoteku: Info_Nepoznati Papuk_2018.pdf

Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Odazivom na izlet, svaki pojedinac dozvoljava upotrebu osobnih fotografija nastalih tokom izleta na web i Facebook stranici HPD-a Sisak.


Podijeli ovaj post:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Slične novosti

05-SDC14823
Obavijesti

Idemo na Ivanščicu (05.05.2013.)

Oblačno jutro. Polazak u 7 sati minibusom na najvišu i najmarkantniju goru Hrvatskog Zagorja. Već na samom početku putovanja imali smo peh. Na izlasku iz Dužice dogodila se prometna nesreća. Pred nama kolona vozila i neznamo do kada će biti obustavljen promet, pa se vraćamo na put preko Martinske Vesi.

CIJELI ČLANAK »