Promocija knjige “Gdje misli nestaju”

HPD_Sisak_Logo

Poštovani planinari,

 

Pozivamo  Vas na promociju knjige “Gdje misli nestaju” autora Damira Šanteka, koja će se  održati  dana 24.03.2023. godine u  18.30 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac Sisak, Rimska ulica 27.

 

Praćena bogatim fotografijama, knjiga “Gdje misli nestaju” bila je jedan od najprodavanijih novih naslova prošlogodišnjeg Interlibera.

Autor je u svojoj knjizi uspio spojiti tri očaravajuća elementa koji čitatelja drže gotovo bez daha od prve do posljednje stranice – odvažna putovanja, impresivne ilustracije i natruha duhovnosti, borbe s vlastitim unutarnjim demonima, problemima i mislima koje, kao i u naslovu knjige, nestaju kada se zakorači u neizvjesnost i krene ka nekom vrhu.

 

Zbirka se sastoji od 34 uzbudljiva putopisa, od Kapverdskih otoka, preko trekinga ispod površine jezera u Austriji, otkrivanjem gotovo nepoznatog najvišeg vrha Malte, crnogorskih Prokletija, pa sve do Alpa, opasnog i nepredvidivog Nepala i Šri Lanke, Indije, Dominikanske Republike, Norveške, Indonezije, Češke, Poljske, Italije, Omana, Sejšela, Irske i Kolumbije, ali i Hrvatske – od Dugog otoka do plitvičkog Medveđaka…

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Senka Batinjan, planinarka HPD Sisak

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email